اعطای پژوهانه سال ۱۳۹۷

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۳ کد خبر : ۴۹۳۲ اطلاعیه ها

قابل توجه استادان گرامی؛

احتراماً به اطلاع می رساند؛  فرم درخواست اعطای پژوهانه سال 1397 در سایت واحد (حوزه معاونت پژوهش و فناوری)، قرار گرفته است. لذا پس از مطالعه موارد ذیل، در این خصوص اقدام فرمایید:

1.  ابتدا فایل های مربوطه را از سایت واحد برداشت نموده و قبل از تکمیل فرم مذکور، بخشنامه پژوهانه را به طور دقیق مطالعه نموده و پس از اطمینان از احراز شرایط دریافت اعتبار پژوهانه، نسبت به تکمیل فرم، اقدام فرمایید.
  2.  کلیه مستندات مرتبط با اطلاعات ثبت شده در فرم (شامل؛ پرینت مقالات، پرینت نشان دهنده اعتبار مجلات، یک جلد کتب تالیف یا ترجمه شده، پروسیدینگ همایش ها و ...) را به همراه یک نسخه CD حاوی اطلاعات مذکور، تحویل دفتر امور پژوهشی دانشکده فرمایید.
  3. مطابق با بخشنامه پژوهانه، استادان مجاز به ثبت فعالیت­های 3 سال اخیر خود می­باشند. همچنین در این در خصوص، استادانی که در سال های گذشته از تسهیلات پژوهانه برخوردار گردیده­اند، لازم است تنها مدارک فعالیت های یکسال گذشته خود را ثبت و ارائه نمایند.
  4. مهلت ارسال مدارک به امور پژوهشی دانشکده، حداکثر تا پایان روز سه شنبه مورخ 1397/03/08  می باشد و مدارک واصله پس از تاریخ مذکور، قابل بررسی نمی باشد.