راه اندازی سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی - پژوهشیار

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۵ کد خبر : ۵۷۳۸ خبر تصویری
راه اندازی سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی - پژوهشیار

سامانه مدیریت جامع امور پژوهشی – پژوهشیار با هدف تسهیل در امور مربوط به استادان و دانشجویان راهاندازی گردید و از پس کلیه امور اداری مربوطه به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد. این سامانه شامل بخشهای مقالات علمی، طرحهای تحقیقاتی و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی میباشد.

اساتید و دانشجویان تحصیلاتتکمیلی لازم است  در اسرع وقت در سامانه جامع پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی (پژوهشیار) ثبت نام نمایند تا امور مربوط به مقالات علمی، طرحهای تحقیقاتی و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی از طریق این سامانه انجام پذیرد.

طرحهای تحقیقاتی

همه امور مرتبط با گردش کار طرح‎های پژوهشی شامل ارسال پروپوزال، داوری، کارشناسی، عقد قرارداد تا خاتمه کار در این سامانه قابل انجام است. همه فرایندهای مربوط به طرح به صورت کاملاً الکترونیکی و با استفاده از سامانه‎های اطلاع‎رسانی انجام می‎پذیرد، لذا سرعت رسیدگی به طرح‎های پژوهشی بسیار زیاد خواهد بود.

پایاننامه تحصیلات تکمیلی

فرایندهای مرتبط با گردش کار پایان‎نامه‎ها، رساله‎های دانشجویی شامل ارسال پروپوزال اولیه، اخذ تاییدیه‎های گروه آموزشی، ارتباط با استاد راهنما و مشاور و سایر امور مرتبط، تا دفاع دانشجو در این بخش انجام می‎پذیرد.

همچنین میبایست تمامی پروپوزالهای تحصیلات تکمیلی که تا کنون کد شناسایی صادر نشده است در این سامانه بارگذاری شوند.

راهنمایی بارگذاری پروپوزال در سامانه پژوهشیار

مقالات

همه امور مرتبط با دریافت و ثبت مقالات برگرفته شده از طرح‎های تحقیقاتی، پایان‎نامه‎ها و رساله‎های دانشجویی شامل ثبت، بررسی، تعیین مبلغ تشویقی مقاله و داوری مرتبط با آن در این سامانه انجام می‎پذیرد.

قابل ذکر است از ابتدای بهمن ماه سال جاری به درخواست هایی که در این سامانه ثبت شده باشد ترتیب اثر داده خواهد شد.

ورود به سامانه پژوهشیار