برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهش و فناوری

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۲ کد : ۶۲۸۱ اخبار و رویدادها

طی مراسمی که در محل سالن جلسات دفتر ریاست برگزار گردید در حکمی از سوی دکتر سعید قاضیمغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دکتر رامین محمدعلی طهرانی به ‌عنوان معاون پژوهش و فناوری واحد منصوب گردیدند.

جناب آقایی دکتر قاضی مغربی گفت: مسئولیت امانتی است که به انسان سپرده می‌شود و افرادی که به عنوان مسئول در قسمت‌های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی معرفی میگردند، باید با تمام توان در راستای پیشبرد و حفظ منافع سازمان خود تلاش و کوشش نمایند زیرا که مسئولیت فرصتی است ارزشمندی برای خدمات رسانی و آن چه که باید سرلوحه باشد رضایت خداوند در انجام امورات میباشد.

دکتر قاضی مغربی از زحمات دکتر سید مصطفی حسینی مزینانی در سمت معاونت‌ پژوهش و فناوری تشکر و قدردانی نمودند.

در خاتمه دکتر رامین محمدعلیطهرانی با قدردانی از دکتر قاضی مغربی در اعتماد و سپردن مسئولیت خطیر دانشگاهی، به بیان برنامه‌های خود پرداختند.

همچنین در این مراسم سرکار خانم دکتر تهمینه دانیالی رییس مرکز تحقیقات آمایش سرزمین به عنوان رییس مجتمع ابوالفتوح رازی (حامی مادران) منصوب شدند.