دکتر رامین محمدعلی طهرانی؛ رسالت اصلی این واحد دانشگاهی تبدیل شدن به یک دانشگاه مهارت محور، کارآفرین و حل مسئله است

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۷ کد : ۶۷۲۳ اخبار و رویدادها

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، همراه با تجلیل از پژوهشگران بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، اعضای هیات رئیسه وجمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن خوارزمی واحد برگزار شد.

دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ضمن تبریک هفته پژوهش و قدردانی و تشکر ویژه از زحمات دکتر سید مصطفی حسینی مزینانی، افتخارات و فعالیتهای این حوزه را یادآور شد و گفت: رسالت اصلی این واحد دانشگاهی تبدیل شدن به یک دانشگاه مهارت محور، کارآفرین و حل مسئله است و با حضور دکتر سعیدقاضی مغربی  بعنوان رئیس که  پژوهشگر برجسته ای در سطح کشور هست ارتباط خوبی با صنایع و سازمان علمی و تحقیقاتی برقرار شده است.

معاون پژوهشی و فناوری عنوان کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری ارتقا تحقیقات در کلیه سطوح علمی از طریق پژوهش های نوآور و کاربردی با تکیه بر پتانسیل های موجود به ویژه اعضای هیات علمی متخصص است.

دکتر محمد علی طهرانی تصریح کرد: در یکسال گذشته 1230 جلسه دفاع مقطع کارشناسی ارشد، 26 جلسه دفاع مقطع دکتری، 908 بررسی و تصویب پروپوزال کارشناسی ارشد و 116 بررسی تصویب پروپوزال دکتری تخصصی صورت گرفته است.

وی افزود: 81 مقاله ISI، 4 مقاله ISC و 53 مقاله نمایه شده در سایت وزارتین را اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی داشته است.

این مقام مسئول افتتاح اولین کافه کتاب دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، حضور در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب، برگزاری دوره های مکالمه آزاد زبان انگلیسی، جلسه نقد کتاب با حضور خانم منیژه آرمین، و ... را از جمله فعالیت های کتابخانه عنوان کرد.

دکتر محمدعلی طهرانی برگزاری کارگاه های آموزشی، بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مرتبط جهت ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان شاغل در آزمایشگاه ها، اخذ مجوز فعالیت و افتتاح آزمایشگاه همکار استاندارد نساجی، فعال سازی سامانه ساها، و ... را عملکرد یکساله اداره آزمایشگاه و کارگاه ها بیان کرد.

وی انعقاد تفاهم نامه های کاربردی و تغییر رویکرد اداره ارتباط با صنعت از شکل سنتی به نوین و کارآمد، حضور در نمایشگاه فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی، شانزدهمین نمایشگاه رسانه، بیست و پنجمین نمایشگاه نساجی، شهر هوشمند و دستاوردهای نانو را از فعالیت های این اداره عنوان کرد.

دکتر محمد علی طهرانی تصریح کرد: در راستای توسعه برنامه های علمی و شبکه های ارتباطی و حمل و نقل این واحد دانشگاهی موفق به بازسازی یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی شد و درصدد انعقاد قرارداد یک رام قطار است.

وی از فعالیت های انجام شده در مرکز رشد واحدهای فناور، حوزه برنامه ریز و امور اقتصادی دانش بنیان و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قدردانی و تشکر کرد و افزود: هر دانشکده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری پتاسنیل راه اندازی یک مرکز رشد و یا شرکت دانش بنیان را دارد.