برگزاری کلاس های دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی نیمسال دوم و تابستان سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

۰۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۰۴ کد : ۷۰۱۱ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان و استادان گرامی

با توجه به برگزاری کلاس های دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی نیمسال دوم و تابستان سال تحصیلی 99-1398 لازم است نکات زیر مورد توجه قرار گیرد:

1- در دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی که امکان ارائه کامل و یا بخشی از آن به صورت غیرحضوری وجود دارد، استاد درس می تواند آن بخش را به صورت انفرادی در آزمایشگاه/کارگاه انجام دهد و به صورت مجازی در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

2- دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی که با نظر استاد درس و تأیید گروه مربوطه، امکان ارائه به صورت مجازی ندارد، به صورت حضوری و فشرده و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار می شوند.

3- تقویم زمانی و چگونگی برگزاری کلاس‌‏های فشرده دروس عملی، توسط مدیر گروه آموزشی با هماهنگی استاد درس مربوطه، تنظیم و در اسرع وقت اطلاع‏ رسانی ‏می گردد.

4- دانشجویان می توانند کلاس­های درس عملی را براساس طرح تعاون واحدهای دانشگاهی و با معرفی از واحد مبداء در واحد دانشگاهی محل سکونت (در صورت ارائه دروس) بگذرانند (برای استفاده از این طرح به آدرس azmoon99.iau.ac.ir مراجعه شود).

5- تمامی دستورالعمل های بهداشتی (ضدعفونی تجهیزات و فضا قبل و بعد از حضور دانشجویان، تب‏‌سنجی، دسترسی به مواد ضدعفونی کننده و...) در ایام برگزاری کلاس ها اجرا می گردد.

6- توصیه می‏‌شود اساتید محترم از ارائه تکالیف و پروژه‌‏های گروهی اجتناب نموده و پروژه‌‏ها صرفاً به صورت انفرادی تعریف گردند.

7- همراه داشتن ملزومات بهداشتی (ماسک و دستکش) برای استادان و دانشجویان الزامی است.

8- اخذ گواهی سلامت از کلینیک سلامت واحد در بدو ورود به دانشگاه الزامی می باشد.