دکترمحمدمهدی نیکخواه نیکخو: تشکیل هسته های فناور، کارگروه های فنی در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۰ کد : ۷۲۰۸ اخبار و رویدادها

دکترمحمدمهدی نیکخواه نیکخو در گفتگو با روابط عمومی واحد اظهار کرد که دانشگاه  آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری با هدف خدمات صنعتی به شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی حضور فعالی داشته است و در آینده نزدیک موجب می‌شود که از ظرفیت‌‌های تخصصی فرهیختگان، استادان و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در عرصه واقعی صنعت استفاده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری اضافه کرد: عقد قراردادهای صنعتی برای مجریان آن بهره مالی و برای دانشجویان رزومه قوی خواهد داشت و استادان نیز برای تکمیل سقف حضور موظف‌شان در کنار تدریس دانشگاه به فعالیت صنعتی می‌پردازند‌.

مسئول کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد به اهمیت صنعت سنگ در ایران اشاره کرد و ادامه داد: صنعت سنگ با توجه به گستردگی و ظرفیت بالا از دیرباز مورد توجه ایرانیان بوده است؛ پایداری طبیعی سنگ در ساختمان‌ها، جنگ‌افزارها، دست‌افزارها، دست‌نوشته‌های سنگی به جای مانده از دوران گذشته تاکنون به نمایش درآمده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود بیش از یکصد واحد صنایع حوزه سنگ در شهرک شمس آباد امید است با حضور دانشگاه، پیشنهادهای سازنده و ارائه طرق عملی، صنعتی سبز را برای سنگ، بدون ضایعات و هدررفت منابع به وجود آوریم و مسلماً در این حوزه سرمایه‌های ملی نیز حفظ خواهند شد.

مسئول کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد مطرح کرد: افزایش توانایی و کسب تجارب صنعتی استادان و دانشجویان با تشکیل هسته‌های فناور، کارگروه‌های فنی و فعالیت در چارچوب تحقیق توسعه (R&D) صنایع، دانشگاه را به سمت صنعتی شدن پیش می‌برد و به تبع آن علاوه بر منفعت مالی، آینده درخشانی را برای همگان رقم خواهد زد.

کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری راه‌اندازی شده و نیکخواه نیکخو عضو هیئت علمی واحد یادگار امام (ره) مسئولیت آن را بر عهده دارد.

شایان ذکر است شهرک صنعتی شمس آباد با داشتن حدود  سه هزار واحد صنعتی ، بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه می باشد که با توجه به موقعیت جغرافیایی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  پتانسیل ارزشمندی در جهت تحقق ارتباط میان صنعت و دانشگاه فراهم می کند.