دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی ویژه علوم انسانی و اسلامی

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۱ کد : ۷۳۴۵ اطلاعیه ها

با احترام،

به استحضار می رساند دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی ویژه علوم انسانی و اسلامی به ریاست وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، از دهم شهریور سال جاری کار خود را در مرحله دریافت در چهار قالب "اثر پژوهشی اختتام یافته" ، " کتاب تالیفی پژوهشی"، "رساله دکتری" و "پایان نامه کارشناسی ارشد" آغاز کرده است.

نظر به تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره،‌ همواره سهم ویژه ای به مشارکت دانشگاه ها،‌ حوزه های علمیه، پژوهشکده ها، پژوهشکده ها، موسسات پژوهشی، انجمن های علمی و انتشارات برتر حوزه علوم انسانی و اسلامی اختصاص یافته است.

از این رو ضمن تشکر از زحمات آن مقام محترم در همکاری با ادوار پیشین جشنواره، خواهشمند است دستور فرمائید در هر یک از قالب های چهارگانه فوق، آثار فاخر و برتر آن حوزه را که در سه سال گذشته (از فروردین 1396 تا پایان اسفند 1398) نگاشته شده و از ویژگی تحقیق و پژوهش و نوآوری برخوردار است (بر اساس تصمیم آن مجموعه علمی محترم)، به دبیرخانه جشنواره معرفی کرده و همچنین گزینه های پیشنهادی حداکثر تا 30 مهرماه سال جاری در سامانه جشنواره با آدرس www.farabiaward.ir ثبت گردد.

لازم به ذکر است گزینه های پیشنهادی آن دانشگاه در بررسی های علمی و فرایند داوری منعکس خواهد شد. بدیهی است ارسال گزینه های پیشنهادی هیچگونه حقوقی برای آن مجموعه علمی، نویسندگان و محققان معرفی شده ایجاد نمی کند و صرفاً به معنای تائید اولیه و توجه در فرایند داوری آن اثر خواهد بود.