برپایی نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد شهرری

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۶ کد : ۷۷۱۰ اخبار و رویدادها
برپایی نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد شهرری

دکتر نسیم بریمانی « مدیر پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری »گزارشی از برنامه های هفته پژوهش و فناوری سال 1399  دانشگاه آزاد  شهرری ارائه کرد.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد شهرری گفت: بخشنامه برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری سال 1399 با شعار "پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" در تاریخ 5 آذرماه از طرف سازمان مرکزی به واحد ابلاغ شد و با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کوید 19 و تعطیلی دانشگاهها در تاریخ مذکور، بلافاصله اعضای تیم اجرایی برگزاری مراسم انتخاب و جلسه مجازی جهت هماهنگی ها تشکیل گردید.

دکتر بریمانی عنوان کرد: برنامه ریزی و برگزاری 11 سخنرانی با موضوعات کاربردی، از تاریخ 24 آذر تا 29 آذر ماه در این واحد دانشگاهی انجام شد. کلیه سخنرانی های برگزار شده، ضبط شده است و لینک سخنرانیها در وب سایت واحد جهت بهره برداری کلیه علاقمندان قرار داده شده است.

وی با اشاره  به تولید بیش از 26 محصول فناورانه در این واحد تنها در یک سال اخیر بیان کرد: برپایی نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی از تاریخ 27 آذرماه در دستور کار قرار گرفت و تولید محتوای نمایشگاه، تهیه بروشور یکسان برای هر محصول،  ایجاد صفحه ای در وب سایت واحد، طراحی فضای مشابه نمایشگاه با حضور غرفه های مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد، امور اقتصای دانش بنیان، اداره ارتباط با صنعت و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به منظور دسترسی آسان به نمایشگاه انجام شد.

بریمانی افزود: به منظور مشارکت، پویایی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، مسابقه ای مجازی مخصوص دانشجویان تحت عنوان "اولین پاییز کرونایی" در تاریخ 29 آذرماه برگزار گردید که با استقبال دانشجویان روبرو شد.

وی با اشاره به نحوه برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش سال 99 اظهار کرد:  مراسم اختتامیه هفته پژوهش و فناوری در تاریخ 30 آذرماه به دو صورت حضوری (با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی و با حداقل حضور افراد) و مجازی از طریق پخش زنده سامانه دان برگزار شد و از مسیولین، معاونین و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران جهت شرکت مجازی در این مراسم دعوت به عمل آمد.

عضو هیات علمی گروه برق واحد شهرری تصریح کرد: در این مراسم که در سالن خوارزمی این واحد برگزار شد ریاست محترم واحد سخنرانی نمودند. معاون محترم پژوهش و فناوری واحد گزارش جامعی از اقدامات صورت گرفته این حوزه در طی یک سال اخیر را ارایه نمودند.

بریمانی در پایان گفت: پخش تیزرهای تهیه شده از فعالیت ها و محصولات حوزه معاونت پژوهش واحد، در مراسم انجام شد. همچنین جناب آقای دکتر منوچهر منطقی (دبیر ستاد توسعه فناوری و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) به صورت آفلاین و جناب آقای دکتر محمدمهدی نایبی (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و عضو کمیته تشخیص مصادیق شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری) به صورت آنلاین سخنرانی انجام دادند. برگزاری میان برنامه حافظ خوانی و تقدیر از پژوهشگران برتر واحد برگزار گردید.