برگزاری کلاس های عملی آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد شهرری

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۱ کد : ۷۷۱۱ اخبار و رویدادها
برگزاری کلاس های عملی آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد شهرری

به گزارش اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد شهرری، بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی و لزوم تشکیل جلسات کلاس های آزمایشگاهی برای دانشجویان و همچنین تهیه محتوای آموزشی با حمایت دکتر رامین محمدعلی طهرانی، معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، این امر در دستور کار قرار گرفت و از تاریخ چهاردهم دی ماه با حضور استادان، دانشجویان و با همکاری کارشناسان آزمایشگاه ها شروع شده است.

کلیه کلیپ های آموزشی عملی مورد نیاز، قبلا تهیه شده و ازطریق فضای مجازی توسط اساتید مربوطه در دسترس دانشجویان عزیز قرار گرفته و دانشجویان گرامی محتوای مذکور را دریافت و مشاهده نموده اند.

بر اساس برنامه ریزی منظم و دقیق به عمل آمده، دانشجویان ضمن رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی (الزام استفاده از ماسک و دستکش، مایع ضدعفونی تعبیه شده در درب های ورودی آزمایشگاه ها، محلول ضد عفونی و...) از چهاردهم دی ماه با رعایت فاصله فیزیکی مناسب و در گروه های کوچک سه تا هفت نفری (متناسب با فضای موجود آزمایشگاه) جهت رفع اشکال در دانشگاه حضور می یابند، کلاس های عملی آزمایشگاهی تا پایان روز شانزدهم بهمن ادامه خواهد داشت.