اعتبار پژوهانه (Grant) سال ۱۴۰۰

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۷۸۴۰ اطلاعیه ها
اعتبار پژوهانه (Grant) سال ۱۴۰۰

با عنایت به لزوم اجرایی نمودن آیین­ نامه اعطای پژوهانه (Grant) سال 1400  موارد ذیل به آگاهی می رسد:

استادان محترم قبل از تکمیل فرم پژوهانه، بخشنامه پژوهانه را به طور دقیق مطالعه نموده و پس از اطمینان از احراز شرایط دریافت اعتبار مذکور، نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایند.

1. استادان محترم می بایست کلیه مستندات مرتبط با اطلاعات ثبت شده در فرم (شامل پرینت مقالات، پرینت نشان دهنده اعتبار مجلات، یک جلد کتب تالیف یا ترجمه شده، پروسیدینگ همایش ها و ...) را به همراه یک نسخه CD حاوی اطلاعات مذکور، تحویل معاون دانشکده نمایند.
  2. مطابق با بخشنامه پژوهانه، استادان مجاز به ثبت فعالیت­های 3 سال اخیر خود می­باشند. همچنین در خصوص، استادانی که در سال های گذشته از تسهیلات پژوهانه برخوردار گردیده ­اند، لازم است تنها مدارک فعالیتهای یکسال گذشته خود را بررسی و ارائه نمایند.
  3. مهلت ارسال مدارکبه دانشکده حداکثر تا پایان روز سه شنبه مورخ 1400/01/30 می باشد و مدارک واصله پس از تاریخ مذکور، قابل بررسی نمی باشد.

دانلود فرم و بخشنامه پژوهانه:

فرم

بخشنامه