ویژه برنامه های هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۰ کد : ۸۴۲۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها خبر اخبار تصویری

به همت حوزه پژوهش و فناوری برنامه ریزی جهت برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1400 در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری انجام شده است.

دکتر رامین محمدعلی طهرانی، معاون پژوهش و فناوری با اشاره به اینکه پژوهش، اساسی ترین نیاز یک جامعه جهت دستیابی به توسعه و پیشرفت می باشد به شعار هفته پژوهش و فناوری سال 1400، پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید اشاره نمود و با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نام گذاری نموده اند، به اهمیت نقش پژوهش اثربخش در راستای تولید و خودکفایی کشور اشاره کرد. وی افزود جامعه دانشگاهی و پژوهشگران واحد در جهت تحقق شعارهای فوق در تلاش مستمر بوده و بهبود عملکرد واحد در راستای افزایش طرح های برون دانشگاهی، راه اندازی مرکز تحقیقات جدید فناری های نوین در شیمی و علوم وابسته و افزایش هسته ها و واحدهای فناور و برگزاری هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانه های مراقبتی ایران، ارتقای کیفیت مقالات، رشد تعداد و کیفیت کتب انتشارات واحد و سایر فعالیت ها در سال گذشته علی رغم شرایط خاص کرونا، گویای این مطلب و عزم راسخ این جامعه دانشگاهی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در حرکت رو به جلو می باشد. معاون پژوهش و فناوری افزود برنامه ها و فعالیت های پژوهشی این واحد با رویکرد مسیله محور بودن برنامه ریزی شده اند و این واحد در راستای حل مشکلات صنایع و جامعه، دفتر خدمات فناوری و کسب و کار (کلینیک صنعت) را در شهرک صنعتی شمس آباد فعال نموده است که اخذ دو طرح برون دانشگاهی و چندین طرح در حال بررسی از عملکرد این دفتر می باشد.

معاون پژوهش و فناوری اعلام کرد: در دهه آخر آذرماه امسال به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری 12 سخنرانی از دانشکده ها و گروههای آموزشی مختلف برگزار خواهد شد. وی افزود جهت در دسترس بودن دستاوردها و محصولات مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد واحدهای فناور، دانش بنیان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و ... نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش در سال 99 راه اندازی شد و تعداد محصولات در سال 1400 به 48 محصول ارتقا یافت که در این نمایشگاه برای عموم قابل مشاهده می باشد.

دکتر رامین محمدعلی طهرانی افزود: تعدادی از محصولات این واحد در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار در نمایشگاه بین المللی تهران، در غرفه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، که در تاریخ 23 آذر لعایت 28 آذرماه دایر است، ارایه می شوند. همچنین کلیه محصولات واحد در نمایشگاه مجازی پارک علم و فناوری گیلان نیز ارایه می شوند.

وی افزود: مراسم تجلیلی از پژوهشگران برتر و فعالان حوزه پژوهش با ارایه گزارشی از عملکرد حوزه پژوهش و همچنین حضور سخنرانان در 30 آذرماه به صورت حضوری و همزمان پخش زنده برگزار خواهد شد.